Снимка btvnovinite.bgЗа Дарина Чилева 4 март е най-щастливият ден в живота

...
Снимка btvnovinite.bgЗа Дарина Чилева 4 март е най-щастливият ден в живота
Коментари Харесай

След 19 опита инвитро: На бял свят се появи малката Ивайла

Снимка btvnovinite.bg

За Дарина Чилева 4 март е най-щастливият ден в живота ѝ – денят, в който става майка. Борбата на фамилията стартира преди 15 години, когато след дълги опити излиза наяве, че би трябвало да се намесят експерти, описа btvnovinite.bg.

„ Всичко стартира през 2004 година, когато се запознахме с колегата ми. На много по-късен стадий разбрахме, че имаме проблем, диагностициран през 2009 година И от този момент стартира нашата по-усилена битка, с цел да се появи детенце в нашето семейство ”, описа Дарина.

Ивайла се ражда с помощта на донорска яйцеклетка.

Д-р Веска Кайрякова, която е следила бременността на Дарина, изясни, че при пациентките по донорска стратегия се обръща по-голямо внимание на тяхното психическо положение.

„ Да могат по-лесно да преодолеят целия стрес. Имайки поради дългите години в очакване, това е нещо напълно ново за тях. По принцип всички са доста обезпокоени, само че ние се стремим да им вдъхваме религия, да им дадем сили да преодолеят каквото и да се случва ”, изясни доктор Кайрякова.

Около 2000 са децата, които са се родили с помощта на донорска яйцеклетка, сподели Мариела Куртева от фондация „ Майки за донорство ”.

По думите ѝ хората се тормозят и мъчно подаряват. „ Ние не целим да ги убеждаваме да подаряват, а по-скоро да се срещнат с донорството и всеки самичък да вземе решение ”, добави тя.

Малката Ивайла ще се прибере вкъщи навръх 8 март. „ Пожелаваме си единствено да е здрава ”, безапелационна е Дарина.

Щастливата майка предизвиква всички като нея да се борят за фантазията си да имат дете.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР